SHAKIRA PREKINULA ŠUTNJU: “Ovo pokušavam sakriti od djece…”

FOTO:

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) oglasila se prvi put nakon prekida dugogodišnje veze s nogometašem Barcelone i španjolskim reprezentativcem Gerardom Piqueom (35).

Bivši glamurozni par u lipnju je objavio kako se razilazi nakon 12 godina koje su proveli zajedno, a imaju dva sina, Milana i Sashu.

– Bilo je teško, ne samo za mene, nego i za moje klince. Nevjerojatno teško. Pokušala sam prikriti situaciju od njih koliko sam god mogla. Jako je uznemirujuće za dvojicu dječaka koji pokušavaju shvatiti rastanak roditelja. Ponekad osjećam kao da je sve to loš san i da ću se u nekom trenutku probuditi. Ali ne, to je stvarno – rekla je Shakira u razgovoru za magazin Elle.

Poznati nogometaš i čuvena pjevačica, mnogi su se divili toj glamuroznoj vezi koja se doimala idealnom. Jer, što bi, pobogu, moglo poći krivo? No, ljudski su postupci doista nepredvidivi.

– Za mene je još jedno veliko razočaranje bilo to što se nešto sveto i specijalno, kakvom sam smatrala vezu s ocem moje djece, u medijima pretvara u nešto vulgarizirano i jeftino… Kazala je kako je raspad obitelji vjerojatno jedna od najbolnijih stvari u životu, a dodala je i kako mnoge spekulacije o njihovom prekidu nisu istinite.

– Bez obzira na to kako su stvari završile ili što Gerard i ja osjećamo jedno o drugom kao bivši partneri, on je otac moje djece. Pred nama je posao kojeg moramo napraviti za ta dva nevjerojatna dječaka, i imam vjeru da ćemo shvatiti što je najbolje za njihovu budućnost, za njihove snove u životu, i što je pošteno rješenje za sve uključene – odgovorila je Kolumbijka na pitanje o borbi za skrbništvo nad djecom.

Pitali su je i je li kraj veze s Piqueom za nju bio iznenađenje, no tu je ostala zakopčana.

– Ti su detalji previše privatni da bih ih dijelila dok je sve tako novo i osjetljivo. Ja sam dala sve u ovu vezu i u moju obitelj. Svoju sam karijeru stavila u drugu brzinu i došla živjeti u Španjolsku, kako bih ga podržala da može igrati nogomet i osvajati naslove. I to je bilo žrtvovanje iz ljubavi. Zahvaljujući tome, moja su djeca mogla imati majku koja je prisutna, a ja s njima imam nevjerojatnu vezu koja je neraskidiva i koja nas održava. To je sve što mogu reći…

Mediji su, osobito u Španjolskoj, detaljno izvještavali o prekidu veze slavnog para koji se nikad nije vjenčao. Pretpostavljalo se da je razlog prekida bio taj što je stoper Barcelone varao Shakiru s drugim ženama, bolje reći mlađim djevojkama, a bilo je i onih koji su tvrdili da je razlog prekida bio financijske prirode.

Uglavnom, ovu je 2022. godinu Shakira opisala kao jednu od najtežih, najmračnijih u svom životu. Kako zbog rastanka s Piqueom, tako i zbog slučaja navodne utaje poreza kojeg je imala u Španjolskoj, te zdravstvenih problema njenog oca.

Uskoro je zbog poreza očekuje odlazak na sud, ona tvrdi da je u tom slučaju nevina. A što se događalo s ocem?

– On je u teško vrijeme rastanka stigao u Barcelonu kako bi bio uz mene. Međutim, gadno je pao i morao je na operaciju mozga. Tjedan kasnije opet je pao i slomio mnoge kosti u svom licu – otkrila je Shakira.

Za analizu rukometnog derbija između Magdeburga i PPD Zagreba kliknite OVDJE.

BOMBA IZ SUSJEDSTVA: MATJAŽ KEK SE VRAĆA U HRVATSKU!?

SN

Komentari

komentara

« Povratak