SHOW NA MAKSIMIRU: Novinari uspjeli isprovocirati Tuchela ovim pitanjem!

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra otvara prvo kolo Lige prvaka na Maksimiru protiv engleskog Chelseaja. Dvoboj je najavio Thomas Tuchel, trener gostiju.

“Thiago Silva neće igrati. Mora se odmoriti od putovanja. Nismo kompletni u Zagrebu. Aubameyang bi također trebao biti spreman za nastup. Nemojte samo stavljati nikakve ideje u njegovu glavu, haha. Nadam se da će biti spreman, no siguran sam da neće moći igrati 90 minuta jer nije u formi”, rekao je Tuchel. Zanimljivo, odmah  jedan novinar odlučio bocnuti Tuchela pitanjem kakvo je stanje vratara Mendya koji je optužen da je odglumio ozljedu: “Nisam čuo te optužbe i ne mogu vam to komentirati.”, rekao je Tuchel koji je potom prokomentirao Kovin povratak u Zagreb i Hrvatsku:

“Kova je fantastičan igrač i fantastična osoba. Užitak je biti njegov trener i suigrač. Važno je da je on s nama. Ponosan je što se vratio na teren i u Hrvatsku. Sretni smo jer je ponovo s nama.”. Nakon toga je Tuchel zamalo izgubio kompas na pitanje o lošem ulasku u sezonu:

“Izgubili smo tri utakmice. Nismo iskoristili svoje šanse. Razumijem frustraciju i priče. Ne znam što da vam kažem a da ne pokupim kaznu. Nismo odigrali utakmice bez greške, no nije na meni da tuđe greške komentiram.”.

A o Dinamu je kazao: “Dinamo je navikao pobjeđivati i biti na vrhu. Oni zaslužuju biti tu, imaju pobjednički mentalitet i individualnu kvalitetu, kao i uvijek, kao i svaka hrvatska momčad. Na krilima su tehnički i fizički sjajni. Plan im je iznenaditi nas jer mi nismo zadovoljni sa svojim nastupima. Mi smo svjesni kakav je ovo izazov za nas. Važno je da odigramo ponizno i da se borimo. Moramo prihvatiti izazov.”

Komentari

komentara

« Povratak