SHOW U GORICI: Skandal na utakmici Gorica-Rijeka! Ovo morate vidjeti…

FOTO:

Dugoočekivani VAR već radi probleme u hrvatskom nogometu. Nova sumnjiva situacija dolazi sa utakmice Gorica – Rijeka koja je ipak završila bez pogodaka.

Dvoboj je sudio Fran Jović. Utakmica je bila bez pogodaka sve do 91. minute kad se odvila prava drama, a glavnu riječ ponovno je u HNL-u imao VAR koji je ispravio odluku suca.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Štefulj je ubacio loptu, a Čolak je glavom bio precizan. Međutim, sudac Jović konzultirao je VAR i pokazao da je Čolak igrao rukom te poništio taj gol. Je li ta odluka ispravna, možete vidjeti u videu i svoj sud ostaviti ispod teksta.

Rijeka je nakon ovog remija pala na 4. mjesto iza Osijeka koji ima jednako bodova (38), ali i bolju gol-razliku. Gorica je sada šesta s tri boda manje od pete Lokomotive.

“Po meni, to je bio gol, pogodio sam loptu ramenom. Šteta, ja mislim da je to regularan gol. Pogledao sam i snimku kamere iza gola, no vidi se samo stativa. Šteta i što se to ne vidi dobro kao i u drugim ligama koje pratimo i vidimo kako se analiziraju sporne situacije. Imamo VAR, a ne možemo donijeti pravu odluku”, rekao je najbolji Rijekin strijelac čije riječi prenosi Novi List.

TRANSFER ŽIVOTA: MARCELO BROZOVIĆ POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

FIJASKO LIONELA MESSIJA: Što se događa s Argentincem?

Komentari

komentara

« Povratak