SHVATIO NA VRIJEME: Evo zašto je Griezmann odlučio ostati u Atletico Madridu!

FOTO:

Antoine Griezmann sudjelovao je u porazu Francuske kod Nizozemske (0:2) u petak, a njegov boravak u reprezentaciji i pripreme za taj dvoboj u Francuskoj iskoristio je Canal+koji ga je ugostio u svojoj emisiji. Naravno, jedna od tema bio je već više puta prožvakan transfer u Barcelonu koji se naposljetku nije dogodio.

A Griezmann je otkrio i zašto se naposljetku odlučio za ostanak u madridskom Atleticu. Neki su detalji otprije poznati, ali saznali smo i neke dosad nepoznate.

“Je li bilo teško odbiti Barcelonu? Jako teško! Imate Barcu koja vas želi, koja vas zove, koja vam šalje poruke… A onda imate i klub u kojem jeste, važan ste igrač oko kojega se gradi jedan projekt. Oni se trude da ostanete. Što je presudilo? Kad sam vidio suigrače, a pogotovo trenera kako mi daju podršku nakon utakmice u kojoj sam izviždan. A trener Simeone mi je došao kući nenajavljen, iznenadio me, a sve kako bi me smirio i razgovarao sa mnom i pokazao da mi vjeruje”, otkrio je Griezmann.

No, još je nešto bilo jezičac na vagi u korist ostanka u Atleticu.

“Nesvjesno, možda je igrala ulogu i činjenica da bih u Barceloni bio Messijev pomoćnik. No, moji su suigrači, ali i ljudi u klubu učinili sve, pričali sa mnom, digli mi plaću… Učinili su sve da mi pokažu da je ovo moj dom i da ne bih trebao otići. Bilo je komplicirano na trenutke, pogotovo za moju suprugu kad sam je probudio u 3 ujutro da bih pričao s njom o tome”, istaknuo je francuski napadač.

VIDEO: RONALDINHO SE VRATIO NA TEREN I POKAZAO DA I DALJE IMA MAGIJU U NOGAMA!

ONI SE STVARNO NE PODNOSE: Pogledajte kakvu sliku je lajkao Sergio Ramos!

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak