SIMEONE OTPISAO KALINIĆA: Bivši Vatreni odlazi iz Madrida u zimskom prijelaznom roku?!

FOTO:

Iako se ozljedom Diega Coste zbog koje će izbivati tri mjeseca činilo da Nikola Kalinić konačno ima pravu šansu u Atleticu, bivši Hajdukov napadač mogao bi napustiti Wandu Metropolitano već u siječnju.

Španjolska Marca piše da ga je trener Simeone otpisao nakon svega četiri mjeseca i u potrazi je za novim napadačkim riješenjima. Najviše se spominje Maxi Lopez, napadač koji je u redovima Celte Vigo ove sezone zabio sedam golova i namjestio ih još četiri.

“Nikola Kalinić je razočarao od dolaska iz Milana i usprkos postignutom golu u Kupu kralja u pobjedi protiv Sant Andreua Hrvat se ne smatra kao prikladna alternativa. Posljednjih dana Atletico je intenzivirao napore da pronađe pojačanje u siječnju, a Gomez se nalazi u klupskoj križaljci”, javlja Marca.

Kale je na početku sezone potpisao ugovor na 3 godine sa madridskim velikanom, ali od tada je skupio samo 486 minuta, prvijenac je postigao nedavno u Kupu kralja.

Osim njega, El Cholo bi mogao prekrižiti još jedno svježe pojačanje, portugalskog krilnog napadača Gelsona Martinsa, koji se također nije najbolje uklopio u taktičke zamisli argentinskog stručnjaka.

RAKETA UŠAO U POVIJEST: Imamo prvog Hrvata koji je nosio kapetansku traku Barcelone!

Komentari

komentara

« Povratak