Siniša Mihajlović u Torinu želi vidjeti dva hrvatska stopera!

FOTO:

Zanimljivu vijest donose poznati talijanski portali Toro News i CalcioMercato. Naime, oni su danas objavili kako je Siniša Mihajlović opasno zagrizao za dvojicu braniča.

Radi se o Domagoju Vidi i Jozi Šimuniću. Već jučer smo pisali kako je turski Besiktas opasno zagrizao za Vidu te kako su ponudili 4,5 milijuna eura, ali oni žele 5,5 mil. Turci su dodali kako bi se mogli naći na 5 milijuna eura. Sada se za usluge našeg stopera uključio i talijanski Torino. Talijani pišu kako Mihajlović vidi 27-godišnjeg stopera kao savršenu zamjenu za Nikolu Maksimovića koji je ljetos završio u Napoliju.

Ali, to nije sve. Siniša Mihajlović također jako cijeni još jednog Hrvata. Radi se o mladom 22-godišnjem stoperu Celtica, Jozi Šimunoviću. On ima ugovor do 2020. godine i njegova cijena je tri milijuna eura. Jozo je imao velikih problema s ozljedama, a čini se kako je to sada sve iza njega.

Pred nama je vrlo aktivni zimski prijelazni rok i još jednom se dokazuje kako su Hrvati itekako tražena roba u nogometnom svijetu…

Komentari

komentara

« Povratak