SINKO, MIJENJAJ AGENTA: Ovo su uvjeti koje Haaland traži od Barcelone!

FOTO:

Mino Raiola imao je zanimljiv tjedan iza sebe. Naime, jedan od najpoznatijih agenata na svijetu u posljednjih nekoliko dana posjetio je par europskih velikana. Imao je zadatak pregovarati u vezi mladog Erling Haalanda, a društvo mu je pravio njegov napadačev otac.

Prvo su otišli do Barcelone, a potom su se zaputili u Madrid kod Florentina Pereza koji je također jako zainteresiran za Norvežanina. Neki mediji prenijeli su kako je dvojac potom odletio i na Otok kako bi razgovarao s nekoliko klubova iz Premier lige. No, izgleda kako Barcelona odustaje od Haalanda.

Katalonski radio objavio je da su u Barceloni ostali šokirani zahtjevima dvojca koji je doputovao na pregovore. Raiola traži 20 milijuna eura za svoje usluge, Halandov otac isto toliko, a 20-godišnji nogometaš želi godišnju plaću od 30 milijuna eura. Uvjet je i da Borussia dobije 150 milijuna eura odštete te da Barcelona uspije nagovoriti Messija da ostane u klubu i narednih sezona.

Barcelona je u velikim financijskim problemima i teško će ispuniti ove zahtjeve.

“Trenutno Barcelona nije u poziciji da ostvari ovaj posao. Klub je dužan 1.2 milijarde eura, od čega čak 500 milijuna eura dospijeva na naplatu do 30. lipnja. Barcelona dakle za manje od tri mjeseca mora stvoriti pola milijarde eura, kojih nema, samo kako bi vratila manje od pola svog duga. Čak i kada bi još smanjila plaće igračima, odgodila otplatu dugova i prodala skupe i neželjene igrače, Barceloni bi i dalje trebala financijska pomoć kako bi samo nastavila poslovati, a kamoli kupiti tako skupog igrača kao što je Haland”, napisao je Goal nakon pregovora Barcelone i Halandovog tabora.

Komentari

komentara

« Povratak