SJAJAN POTEZ: Real Madrid dovodi legendarnog napadača!?

FOTO:

Real Madrid je u prvoj utakmici nove sezone sinoć remizirao s Real Sociedadom 0:0. (index.hr)

Španjolski mediji dan nakon utakmice raspisali su se o tome kako Zinedine Zidane već nakon prve utakmice ima golemih problema u momčadi. Jedini napadač kojeg Zidane koristi je Karim Benzema, a on ne može sam izgurati napornu sezonu.

Zidane nije zadovoljan Lukom Jovićem, koji je kod Francuza u nemilosti, a novog napadača dobit će tek sljedećeg ljeta kad Real kreće po Kyliana Mbappea.

No, Marca piše da je Realu ponuđen Edinson Cavani koji je trenutačno slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. Jedan od najubojitijih napadača u zadnjih desetak godina trenutačno je u Urugvaju, gdje trenira po vlastitom programu i vrlo je zainteresiran za dolazak u Real.

Sjajni 33-godišnji napadač tražio bi ugovor na jednu plus jednu sezonu i plaću od sedam milijuna eura po sezoni. To je velik novac, ali Real bi si ga mogao priuštiti budući da bi Cavani došao besplatno, a Real je ovog ljeta 100 milijuna eura u plusu. Marca tvrdi da je Cavanijev brat, koji mu je menadžer, ponudio Edinsona Realu prije utakmice s Real Sociedadom, a nakon “nule” u San Sebastianu njegov dolazak se jako aktualizirao.

Komentari

komentara

« Povratak