SJAJNA BROJKA: Čak 11 nogometaša iz HNL-a nastupa na Europskom prvenstvu!

FOTO:

Hrvatska nogometna liga se diže iz sezone u sezonu, to je sasvim jasno. Mogli smo svjedočiti nikad uzbudljivijem prvenstvu u kojem je Dinamo poslije velike borbe osvojio titulu ispred Osijeka, dok je nakon velike drame ispao Varaždin.

Izbornici nacionalnih selekcija su objavili konačne popise za Euro, pogledom možemo vidjeti da će HNL imati 11 predstavnika. Najviše igrača logično otpada na hrvatsku reprezentaciju čiji su članovi Livaković, Gvardiol, Oršić, Petković i Ivanušec iz Dinama, Hajdukov vratar Kalinić dok Osijek ima svog kapetana Milu Škorića.

Iznenađenje turnira, Sjevernu Makedoniju, predstavljat će kapetan Dinama Arijan Ademi uz suigrača Stefana Ristovskog te igrača Rijeke, stopera Darka Velkovskog. Na popis Švicarske upao je Dinamov napadač Mario Gavranović, a kod Mađarske je u konkurenciji glavni veznjak Osijeka László Kleinheisler.

Nekadašnji Modri dragulj i najbolji igrač HT Prve lige, Dani Olmo, na popisu je Španjolske. Luis Enrique ima veliko povjerenje u mladog ofenzivca Leipziga kojem se uskoro pridružuje Gvardiol.

KORAK DO TRANSFERA: DINAMO PRODAJE LOVRU MAJERA ZA STRAŠAN IZNOS!?

Komentari

komentara

« Povratak