SJAJNA GESTA: Super Mario uoči najvažnije utakmice nije zaboravio odakle je krenio u nogometni put!

FOTO:

Večeras Hrvatska igra super važnu utakmice osmine finala protiv neugodne i čvrste Danske. U ovoj fazi turnira, greške se ne opraštaju, svaka sitnica može biti presudna. Izbornik Dalić je protiv Islanda mogao odmoriti sve glavne igrače i to je jako bitno.

Naš glavni centarfor Mario Mandžukić u zadnje vrijeme se mučio s ozlijedama, pa mu je predah dobro došao da se regenerira. To je također iskoristio da za nokaut fazu naruči i nove kopačke! Za ovu priliku da je izraditi posebne kopačke marke Nike, na kojima je otisnut naziv grada odakle i on potječe, Slavonski Brod.

Upravo je napadač Juventusa iz legendarne Marsonije krenuo u nogometnu avanturu, koja će ga odvesti u velikane poput Bayerna, Atletica i spomenutog prvaka Italije. Mnogi igrači kada steknu slavu zaborave odakle su krenuli, ali Mandžo nije takav.

Nesebično dariva loptama, dresovima i kopačkama svoju staru sredinu, koju nikada nije zaboravio i uvijek joj rado pomogne. Ovo s kopačkama je defnitivno sjajan potez, zaslužio je da poentira večeras protiv Danaca.

Komentari

komentara

« Povratak