SJAJNE VIJESTI: Barcelona i Brazilac Neymar opet našli zajednički jezik!

FOTO:

Nakon podosta informacija o financijskim problemima, iz Barcelone danas dolaze sjajne vijesti za sve simpatizere ovog katalonskog velikana.

Našli zajednički jezik

Barcelona i bivši napadač tog kluba, Brazilac Neymar uspjeli su se nagoditi oko čak četiri sudska spora. Ova je informacija i službeno potvrđena iz kluba, uz napomenu da je potpisan “prijateljski dogovor”.

Podsjetimo, u ljeto 2017. godine Neymar je  u senzacionalnom transferu vrijednom čak 222 milijuna eura napustio Barcelonu i prešao u PSG. Zbog različitih tumačenja nekih klauzula vezanih za bonuse, u Neymarovom ugovoru s Barcelonom došlo je do nesuglasica između kluba i igrača.

Barcelona je čak angažirala odvjetnički tim koji je nakon revizije od Neymara sudskim putem tražio odštetu od čak 16,7 milijuna eura. Toliko je Barca navodno preplatila Brazilca u vrijeme dok je igrao na Nou Campu.

S druge strane, Neymarovi su odvjetnici podignuli tužbu protiv Barcelone te potraživali čak 47,2 milijuna eura! Razlog je činjenica da je Brazilac smatrao kako mu katalonski klub još duguje bonuse prema obnovljenom ugovoru koji je potpisao prije prelaska u PSG 2017. godine. Prema tom ugovoru je do 2021. trebao imati pravo na bonuse. Međutim, Barcelona je njegovim odlaskom prekinula i isplatu bonusa.

Konačno, nakon nekoliko godina, čini se da su Neymar i Barca zakopali ratne sjekire. Svakako, ovo je sjajna vijest za navijače Barcelone. U moru financijskih problema, Katalonci su se bar riješili ovog utega…

Komentari

komentara

« Povratak