SJAJNE VIJESTI: Evo kad se vraća Vrsaljko u reprezentaciju!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Šime Vrsaljko, napokon se vratio treninzima, prenose Sportske novosti. Nakon posljednje od tri atroskopije koje je morao obaviti u 2020. godini, hrvatski reprezentativac je po liječničkim preporukama pripremao koljeno za novi povratak na teren prije svega jačanjem mišića koji ga “održavaju”.

Kada možemo očekivati da bi se Vrsaljko mogao vratiti utakmicama? Kako su najavili liječnici Atletica Diego Simeone bi mogao imati drugog desnog beka na raspolaganju sredinom ili u finišu prosinca. Argentinski trener jedva čeka da se Vrsaljko oporavi i priključi momčadi jer je ostao samo na jednom desnom beku, Englezu Kieranu Trippieru.

S obzirom da su natjecateljski ritmovi madridskog kluba vrlo intenzivni logično je da se Trippier maksimalno troši, a da mu je trenutačna alternativa igrač mlade momčadi. Što znači da 20-godišnji Sanchez iz B momčadi sjedi na klupi kao nužna opcija.

Teško je reći hoće li Vrsaljko već biti u formi, ali svakako bi trebao biti na raspolaganju Daliću za kvalifikacijske oglede za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine u ožujku sljedeće godine. Što znači da ga sigurno možemo očekivati spremnog za početak Europskog prvenstva u lipnju. Ukoliko kontrolna reprezentativna etapa za Vrsaljka u ožujku ne bi bila po željama to bi već bio znak problema za Dalića i reprezentaciju, ali pogotovo za samog igrača, čija kalvarija traje praktično dvije i pol godine.

Komentari

komentara

« Povratak