SJAJNE VIJESTI ZA DALIĆA: Hrvatski igrači ipak smiju na reprezentativno okupljanje!

FOTO:

Iako su neki igrači zbog koronavirusa bili upitni, Zlatko Dalić će ipak na raspolaganju imati većinu reprezentativaca.

Ipak dobili dopuštenje

Proteklih se dana pisalo kako su talijanska lokalna zdravstvena tijela, Azienda Sanitaria Locale (ASL) zabranila međunarodna putovanja igračima šest klubova zbog slučajeva koronavirusa. Ipak, te se vijesti nisu pokazale točnima pa će tako hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, u nadolazećim utakmicama moći računati na Badelja, Perišića i Brozovića. Kako pišu 24sata, unatoč najavljenim zabranama, Brozović i Badelj su već stigli u Zagreb, dok će Ivan Perišić Vatrene dočekati u Istanbulu.

Naime, Hrvatsku u srijedu u Istambulu očekuje prijateljska utakmica s Turskom. Već u subotu Vatrene čeka Švedska protiv koje igraju pretposljednji susret Lige nacija u skupini. Posljednji se pak susret igra na Poljudu, protiv Portugala, 17. studenog.

Iako su dobre vijesti što hrvatski igrači iz Italije mogu nastupati za Hrvatsku, problem je što će zbog koronavirusa izbivati Dominik Livaković i Bruno Petković. Također, Šime Vrsaljko je ozlijeđen, dok su Andrej Kramarić i Ante Rebić dobili poštedu.

Uoči puta u Tursku izbornik je aktivirao i čak pet pretpoziva i to za Tomu Bašića, Lovru Kalinića, Marina Pongračića, Antonija Mirka Čolaka i Josipa Juranovića.

Komentari

komentara

« Povratak