SJAJNE VIJESTI ZA DALIĆA: Novo stopersko otkriće Vatrenih uskoro u punom pogonu, hoće li ga izbornik zvati za nove utakmice Lige nacija?!

FOTO:

Hrvatska bi za nadolazeće susrete Lige nacija u studenom mogla biti jača za jedno novo ime u obrani. Naime, 23-godišnji stoper njemačkog Wolfsburga, Marin Pongračić, vratio se treninzima nakon što je prethodno bolovao od mononukleoze.

Tu vijest je nedavno objavio slavni bundesligaš, mladi Vatreni će tako uskoro biti u punom pogonu što su sjajne vijesti za izbornika Dalića koji se želi uvjeriti u njegove kvalitete. Pongračić je prešao u Vukove iz austrijskog prvaka Salzburga za 10 milijuna eura, sjajno je krenuo te prošle sezone postigao dva pogotka Bayeru.

No, tada je došla nesretna bolest te je morao propustiti tri posljednja reprezentativna okupljanja iako ga je Dalić imao u svojim nacrtima. Marin je rođen u Njemačkoj ali je skupio tri nastupa za mladu selekciju Vatrenih i mogao bi biti pravo osvježenje u obrani A vrste.

Dobrim nastupima u kontinuitetu, Pongračić još uvijek ima vremena da izbori nastup na Euru koji je na rasporedu iduće godine.

Komentari

komentara

« Povratak