Sjećate li se dječaka kojeg je Hazard udario na terenu? Danas je milijunaš

FOTO:

Sramotno ponašanje prikazao je Eden Hazard na Liberty stadionu u uzvratnom susretu polufinala Liga kupa između Swanseaja i Chelseaja odigranom 2013. godine.

Velški klub izborio je plasman u finale Lige kupa. Nervoza kod igrača Chelseaja bila je očita svih devedeset minuta, a ono što je napravio Hazard desetak minuta prije kraja bilo je neoprostivo. Naime, Belgijanac je udario maloljetnog skupljača lopti.

Neoprostiv potez

Pokušao mu je na silu oduzeti loptu, dječaka je udario nogom, ali kada je na kraju iščeprkao loptu dobio je salve zvižduka i direktan crveni karton.

Hazard se na koncu ispričao: “Dječak je cijelim tijelom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dječaka. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je”.

Danas je milijunaš

Taj dječak zove se Charlie Morgan i danas je milijunaš. Njegov otac, Martin Morgan, također je milijunaš, ali Charlie je sam krenuo razvijati svoj posao.

S prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo je biznis s votkom. Osnovali su tvrtku Au Vodka koja je ubrzo postala popularnom u Velikoj Britaniji.

“Kombiniramo naše britanske korijene i luksuzne sastojke kako bismo kreirali izuzetnu votku vrhunske kvalitete. Odmah smo postali prepoznatljivi po zlatnoj boci”, stoji na službenoj stranici ove kompanije njihove tvrtke.

ZASLUŽIO JE: HRVATSKI TRENER, IVAN JURIĆ, OD LJETA PREUZIMA TALIJANSKOG VELIKANA!

 

Komentari

komentara

« Povratak