SJEĆATE LI SE LEGENDE: Gabriel Batistuta više ne može hodati!

FOTO:

Proslavljeni argentinski napadač, Gabriel Batistuta, jedan je od najboljih igrača koje smo gledali u devedesetima. Ovaj karizmatični Argentinac žario je i palio talijanskom Serie A, a najviše ga pamtimo po tome što je čak devet godina nosio dres Fiorentine.

Batigol je u karijeri još nosio dres Newells Old Boysa, River Platea, Boca Juniorsa, Rome, Inter Milana i Al-Arabija. Za Argentinu je upisao 77 nastupa te pritom postigao 54 pogodaka. No, postoji i crna strana njegove karijere. Malo tko zna da je Batistuta trpio nevjerojatne bolove tijekom karijere, a najteže je bilo na kraju karijere.

Naime, po završetku igračke karijere shvatio je koliko je njegovo tijelo izraubano od velikih napora. U koštanim člancima ima kroničnu bol već godinama, bio je neko vrijeme čak i nepokretan, ali čini se da je pronašao rješenje. Za nešto više od deset dana odlazi u Švicarsku na operaciju koja bi ga trebala lišiti bolova, piše 24sata.

Naime, švicarski mu doktori planiraju ugraditi protetičko pomagalo u nogu: “Nadam se da neću imati bolove dok sjedim, da ću moći hodati normalno, skijati ili igrati golf. Ovo je najbolji način da se riješim bolova”, priznao je Batistuta. Popularni Batigol prije nekoliko je godina otkrio svoje probleme:

“Dva dana od završetka karijere nisam mogao hodati. Mokrio sam u krevet, a WC je bio tri metra od mene. Nisam mogao ustati od bolova”, rekao je Batistuta koji je u očaju od liječnika tražio da mu amputira noge!

FRANCUZI TVRDE: PSG JE OD BARCELONE TRAŽIO NEVJEROJATNU ODŠTETU ZA NEYMARA!

SLUŽBENO: Mauro Icardi napokon pronašao novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak