SJEĆATE LI SE OVOG MAJSTORA? “Želio sam karijeru završiti u Dinamu….”

FOTO:

Svaki pravi HNL fan, a posebno navijač zagrebačkog Dinama, sigurno zna koliko paklen igrač je bio alžirski maestro Hillal Soudani.

Jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama trenutno uživa u dresu saudijskog Damac FC gdje zajedno igra s Domagojem Antolićem, također nekadašnjim igračem Dinama. Suigrač mu je nedavno bio i Mijo Caktaš, ali on se vratio u HNL potpisavši za Osijek.

“Sretan sam ovdje u Damacu. Igram redovito, okružen sam ljudima koji su stručni, ali i prijateljski nastrojeni što je meni jako bitno. Volim obiteljsku atmosferu, to sam imao i u Dinamu. Tada mogu dati najbolje od sebe”, kaže Soudani u razgovoru za Germanijak.hr.

Zanimljivo, ugovor s Damacom mu je istekao ovog ljeta, ali su Saudijci jako zadovoljni njegovim učinkom pa su mu ponudili novi ugovor:

“Htio sam u Dinamo. Želio sam tamo završiti karijeru jer je to klub koji mi je puno dao, u kojem sam bio najsretniji i u kojem sam proveo najbolje igračke godine. Čak smo i razgovarali malo na tu temu, ali na koncu je sve ostalo na tim razgovorima”.

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

BOMBA U NAJAVI: DOMINIK LIVAKOVIĆ ODLAZI U ENGLESKI PREMIERSHIP!?

Komentari

komentara

« Povratak