SJEĆATE LI SE TOMISLAVA STIPIĆA? Preuzima ugledni njemački klub!

FOTO:

Ako ste pravi HNL fan onda itekako znate tko je Tomislav Stipić, 44-godišnji stručnjak koji je nešto manje od dvije godine vodio Slaven Belupo.

Nakon toga zaputio se u sjevernu Europu gdje je vodio latvijske klubove – FK Auda i Riga FC. Bez posla je od 31. prosinca kada je napustio Latviju, ali to bi se uskoro trebalo promijeniti.

Naime, njemački Bild piše kako je Tomislav Stipić jedan od kandidata uz Enrica Maaßena, bivšeg trenera Augsburga za novog trenera Herthe iz Berlina!

Stipić je trenutno slobodan nakon angažmana u Rigi. Ondje je osvojio kup i završio na drugom mjestu. U karijeri je još vodio drugu momčad Ingolstadta, Aue, Stuttgarter Kickers, Nanton Zhiyun, juniore Eintracht Frankfurta, Grasshopper, Slaven Belupo i Audu.

Bild dodaje kako bi Stipić bio nedvojbeno iznenađujuće, ali kreativno rješenje Herthe, posebno nakon njegovih nedavnih angažmana u Latviji, Hrvatskoj i Švicarskoj. Nijemci napominju kako se još nijedan trener nije istaknuo kao favorit za preuzimanje berlinskog kluba.

Komentari

komentara

« Povratak