SJEĆATE LI SE TRAMEZZANIJA? Talijan preuzeo klupu ovog kluba dva dana od otkaza!

FOTO:

Talijanski strateg, Paolo Tramezzani, početkom 2021. godine postavljen je za trenera splitskog Hajduka. Svoju misiju odradio je uspješno s obzirom da je Splićane uspio plasirati u Europu, i to iz praktički nemoguće situacije kada su šanse bile jako male.

No, na kraju sezone uslijedio je pravi šok pa je tako odlučeno da Talijan više neće biti trener Hajduka. Na njegovo mjesto postavljen je švedski strateg Jens Gustaffson koji je imao jako loš početak na klupi s obzirom da su u Europi ispali od kazahstanskog Tobola. Međutim, s vremenom je povezao konce i Hajduk je danas visoko na tablici.

A 51-godišnji Talijan potom se zaputio u Saudijsku Arabiju gdje je preuzeo tamošnji Al Faisaly FC. Tamo je ipak dobio otkaz prije nekoliko dana pa je tako vrlo brzo završila njegova avantura u Aziji. No, za novi posao nije morao dugo čekati.

Nakon otkaza u Aziji, novi angažman pronašao je brzo tamo gdje je bio već dva puta. Naime, postao je trener švicarskog Siona. Bit će mu ovo treći put da je trener ovog kluba, javlja Gianluca Di Marzio.

Švicarskog prvoligaša vodio je 2017. i 2020. godine, a sad se vraća na klupu nakon što su smijenili Marca Walkera, koji je u devet kola osvojio isto toliko bodova te ostavio klub na sedmom mjestu.

Komentari

komentara

« Povratak