SKANDAL FRANCE FOTBALLA: Francuzi muljaju oko potencijalnog dobitnika Zlatne lopte?!

FOTO:

Magazin France Football dodjeljuje Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Međutim, posljednji potez ovog uglednog medija izazvao je veliku sumnju ljubitelja nogometa…

Muljaža na vidiku?

France Football nedavno je objavio popis od 30 nominiranih igrača za ovogodišnju nagradu Zlatna lopta. Između ostalih tu su čak tri hrvatska igrača; Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mario Mandžukić.

Prema kladionicama, i za ovu je nagradu glavni favorit Luka Modrić, koji je već osvojio FIFA-inu i UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača. Ipak, sam izbor ovih dana potresa veliki skandal. France Football je na svojoj stranici postavio anketu u kojoj svoje čitatelje pita tko bi prema njihovom izboru trebao dobiti Zlatnu loptu.

Prvi su rezultati pokazali kako je Lionel Messi dobio 46% glasova, a Mohamed Salah 31%, nakon čega je anketa naprasno maknuta. Uredništvo navodno nije zadovoljno ovakvim ishodom jer se očekivalo kako će dominirati francuski igrači. Sve skupa je naravno izazvalo gnjev ljubitelja nogometa koji na društvenim mrežama tvrde kako France Football namješta rezultate.

Spomenimo i kako francuski igrači već nekoliko dana preko medija vrše svojevrsni pritisak naglašavajući kako bi ova nagrada trebala pripasti nekom od Francuza koji su osvojili SP u Rusiji, a nepravedno se nisu našli u užem izboru FIFA-e.

SLATKA OSVETA: Evo što je Modrić rekao engleskim novinarima uoči novog dvoboja!

GENIJALNA IDEJA: U Chelseau smislili originalan način borbe protiv rasizma na tribinama

Komentari

komentara

« Povratak