SKANDAL NA COPI: Najbolji svjetski igrač odbio primiti medalju za treće mjesto!

FOTO:

Argentinska nogometna reprezentacija je u susretu za treće mjesto porazila branitelja naslova Čile, bilo je 2:1. Na tom susretu je bilo svega, Leo Messi i Gary Medel su pocvenili nakon međusobnog naguravanja, to je drugi crveni karton u karijeri kapetana Gaučosa i Barcelone.

Argentinci su poveli u 12. minuti preko Sergia Aguera, vodstvo je udvostručio Paulo Dybala deset minuta kasnije. Konačan rezultat postavio je Arturo Vidal udarcem s bijele točke u 59. minuti i to je bilo to, rezultat se više nije mjenjao. Nakon poraza od Brazila u velikom klasiku, Messi i ekipa su osvojili utješne nagrade.

No, svoju medalju za treće mjesto nije htio uzeti Leo Messi! Argentinski čarobnjak smatra da je Copa America korumpirana i ne želi u tome sudjelovati.

“Mislim da sam danas dobio crveni karton zbog svojih prijašnjih riječi o sucima s prvenstva. Ovo je zaista sramotno. Nisam htio uzeti medalju za trećeplasiranu ekipu jer ne želim da budemo dio korupcije.”, izjavio je poslije utakmice.

Još prije nekoliko dana je nakon poraza od Brazila rekao da će domaćini biti sigurni prvaci turnira jer je sve namješteno. Kako bilo, u finalu ovogodišnje Cope se sastaju Brazil i Peru od 22 sata po europskom vremenu.

MA OVO JE GOTOVA PRIČA: JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA PONUDIO 40 MIL. EURA ZA OLMA!

Komentari

komentara

« Povratak