SKANDAL NA UTAKMICI BARCE: Došao gledati Barcelonu pa ga osiguranje potjeralo!

FOTO:

U ovim trenucima igra se uzvratni dvoboj Barcelone i Napolija. Uoči utakmice dogodio se mali skandal na relaciji Arthur – Barcelona.

Ionako narušeni odnos Arthura Mela i Barcelone danas je doživio svoj potpuni krah. Veznjak Barcelone koji je dogovorio transfer u Juventus, a umjesto kojeg će na Camp Nou doći Miralem Pjanić, potjeran je s Camp Noua.

Arthur se u svom automobilu dovezao na parking stadiona kako bi s tribina pratio utakmicu Barcelone, ali mu je osiguranje poručilo kako nije na popisu ljudi s dozvolom ulaska te da mora napustiti stadion, piše ESPN, a prenosi index.hr.

“Nemojmo zaboraviti da je Arthur predmet disciplinskih mjera u Barceloni i da je sam izabrao napustiti klub. Nije se testirao na koronavirus, nije na popisu za ovu utakmicu i ne može imati nikakav kontakt s momčadi sve dok ne riješi te probleme i obavi razgovor s Abidalom”, rekao je neimenovani izvor za ESPN.

Podsjetimo, Brazilac je dogovorio uvjete s Juventusom i odmah zatražio prijevremeni raskid ugovora od Barcelone, ali sve to učinio je bez da se sastao s čelnicima kluba. Barcelona mu bez sastanka ne želi dati raskid ugovora, a sada očito više nije poželjan ni na stadionu.

SVE JE DOGOVORENO: NIKO KOVAČ DOVODI STRAŠNO POJAČANJE U NAPADU!

Komentari

komentara

« Povratak