SKANDAL TRESE RUSIJU: Dvojica poznatih nogometaša pod utjecajem alkohola brutalno pretukla tri osobe!

FOTO:

Veliki skandal trese Rusiju. Dvojica ruskih nogometaša izazvala su veliki incident. Troje ljudi je ozbiljno ozlijeđeno.

Svemu kumovao alkohol?

Ruski nogometaši Pavel Mamayev i Aleksandar Kokorin u jednom su kafiću u Moskvi pretukli poznate ruske političare, Denisa Paka i Sergeya Gaisina. Kako tvrde očevici, tučnjavi je prethodila verbalna rasprava nakon čega su Kokorin i Mamayev nasrnuli na političare, od kojih je jedan od udarca stolicom ostao bez zuba.

Samo nekoliko sati nakon što je na društvene mreže procurila snimka incidenta iz kafića, pojavila se nova. Naime, nova šokantna snimka prikazuje dvojica ruskih nogometnih reprezentativaca kako se iživljavaju i na vozaču Denisa Pakaija i njegovog kolege Sergeyja Gaisina. Na snimci se jasno vidi kako unesrećeni ne traži nevolje te pokušava mirno riješiti problem no njegovi napadači nemaju milosti. Svemu su navodno kumovale velike količine alkohola.

Na skandalozno ponašanje ruskih reprezentativaca je reagirao i ministar sporta Pavel Kolobkov. On je poručio kako obojica više neće igrati za nacionalnu vrstu:

„Ako su profesionalni sportaši stvarno uključeni u ovaj napad morat ćemo ih suspendirati. Ako su to zaista napadač Zenita Alexander Kokorin i veznjak Krasnodara Pavel Mamaev, onda je to neprihvatljivo, nesportsko ponašanje koje baca sjenu na sav ruski nogomet. Oni više nikad neće zaigrati za Rusiju.”, izjavio je Pavel Kolobkov.

Policija istražuje cijeli slučaj, a ruski mediji pišu kako bi osuđujuća presuda za nasilni dvojac mogla imati maksimalnu kaznu, što je prema ruskim zakonima čak 5 godina zatvora.

VELIKI GOSPODIN: Engleski izbornik uoči utakmice posebno nahvalio Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak