SKANDAL U DINAMU: Evo tko je izbačen iz kluba!

FOTO:

Danas je održana sjednica Dinamovog Izvršnog odbora, istog onog kojim predsjedava Mirko Barišić i koji je odbio provesti odluku klupske Skupštine o smjeni Krešimira Antolića. Izbačeni redom pripadaju drugoj, mamićevskoj struji borbe za prevlast na Maksimiru, piše Index.hr.

Riječ je o Miroslavu Rožiću, predsjedniku Nadzornog odbora i glavnom Mamićevom potrčku, te članovima NO-a Nikoli Polaku i Andreju Menigi. Uz njih izbačen je i Damir Zorić, dosadašnji član Izvršnog odbora. Podsjetimo, Rožić i Zorić bili su ključni ljudi u skupljanju 45 potpisa skupštinara za izvanrednu Skupštinu u Dinamu.

Ona redovna je na rasporedu u ožujku, dok bi izvanredna bila u veljači. Iako se par tjedana ne čini puno, mamićevci imaju tanku većinu u Skupštini i očito ju žele održati dok je situacija još uvijek takva. Naredna Skupština bit će ujedno i izborna za Skupštinu i Izvršni odbor Dinama.

Podsjetimo, Dinamo je od prosinca naovamo primio više desetaka članskih prijava koje su se prije svega odnosile na Miroslava Rožića, ali i druge ljude okupljene u mamićevskoj struji. One su se prvenstveno odnosile na posljednju Skupštinu.

Detalji s nje su curili u javnost, a navijači smatraju da su mamićevci tom prigodom u više točaka prekršili klupski Statut. Sama smjena Antolića na kojoj su skupštinari inzistirali predstavljala je, prema mišljenju Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba, prekoračenje ovlasti Skupštine te su odluku IO-a da ne smijeni Antolića proglasili valjanom.

Komentari

komentara

« Povratak