SKANDAL U DRUGOJ LIGI: Sutkinja prijavila igrača Solina da je rekao: Dođi da te je*emo!

FOTO: HNS/Facebook

Nogometaši Sesveta i Solina remizirali su 1-1 u utakmici drugog kola Druge HNL u petak koju je, prema onome što stoji u zapisniku, zasjenio ispad nogometaša Solina Vlatka Šimunca (29), prenosi 24sata.

Četvrta sutkinja Ivana Martinčić (34) iz Koprivnice prijavila ga je da joj je nakon utakmice u tunelu stadiona Svetog Josipa Radnika u Sesvetama poručio:

– Dođi da te je*emo!

Šimunac nije odmah kažnjen crvenim kartonom, ali ga, dokažu li se tvrdnje sutkinje Martinčić, nesumnjivo čeka drastična kazna disciplinske komisije HNS-a zbog neviđenoga seksističkog ispada, a lako moguće da će ga kazniti i klub.

Kontaktirali smo i NK Solin i vršitelja dužnosti predsjednika te člana uprave Ivicu Rakušića kako bismo čuli njihovu stranu, ali nisu bili dostupni, kao ni igrač ni sutkinja. Objavit ćemo njihove reakcije čim ih dobijemo.

Sudac Vedran Jelenčić (34) iz Rijeke imao je pune ruke posla na toj utakmici jer je podijelio čak osam žutih kartona, tri igračima Sesveta i pet igračima Solina, kao i treneru Borisu Paviću. Dvostruki isključujući u trećoj minuti nadoknade dobio je član Sesveta Nasiru Moro.

Vlatko Šimunac rođeni je Vinkovčanin, dijete Cibalije koje je igralo i za Dugopolje, Solin, Vinogradar, Zadar i slovenski Rudar Velenje. U Solin je drugi put došao u veljači ove godine, a u HNL-u je nastupio 78 puta za Cibaliju i Zadar i zabio četiri gola.

Ivana Martinčić perspektivna je nogometna sutkinja koja je prošle godine sudila finale Europskog prvenstva do 19 godina između Španjolske i Njemačke (1-0), a 2015. je sudila i polufinale Eura U-17 između Švicarske i Njemačke (1-0).

Glavna je sutkinja bila i na četirima utakmicama u Drugoj HNL u protekle dvije sezone, ogledima Kustošija – Hajduk II (2-0), Sesvete – Novigrad (2-1), Dinamo II – Hajduk II (0-0) te Osijek II – Hajduk II (3-1).

Komentari

komentara

« Povratak