SKANDAL U NAPOLIJU: Hoće li se uplesti UEFA?

FOTO:

Napoli je jučer igrao u sklopu Lige prvaka protiv Salzburga, a odigran je remi 1:1, ali nakon utakmice procurila je nevjerojatna vijest koja je šokirala mnoge.

Naime, predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, odlučio je nakon poraza protiv Rome (2:1) narediti igračima da će tjedan dana provesti u karanteni. No, igrači su to odbili te su odmah nakon utakmice odlučili otići svojim kućama što je itekako razljutilo predsjednika.

Zanimljivo kako se trener Carlo Ancelotti solidarizirao sa igračima, ali De Laurentiis je odlučio kako će tužiti svoje igrače! Predsjednik je mislio kako će igrači to ispoštovati nakon remija protiv Sazburga ali opet ista priča, igrači su otišli svojim kućama.

Prvi koji su otišli bili su Lozano, Elmas i Milik koji su otkazali sobe rezervirane u hotelu. Gazzetta danas javlja da je Ancelotti nakon utakmice ostao u svom uredu i obavio buran telefonski razgovor s De Laurentiisom. Predsjednik Napolija bio je razočaran što je talijanski strateg stao uz igrače i odlučio mu je dati do znanja da će, ponovi li se slična situacija, dobiti otkaz.

Napoli je ranije danas objavio i priopćenje u kojem je istaknuto kako će oni koji su aktivno sudjelovali u pobuni biti kažnjeni.

“Klub obavještava javnost o svojim postupcima vezanima uz ponašanje igrača nakon jučerašnje utakmice. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo zaštitili interese kluba i na odgovarajući način kaznili one koji to zaslužuju. Također, želimo istaknuti da treninge i njihov raspored određuje samo i isključivo trener Carlo Ancelotti. Od ovog trenutka vlada “silenzio stampa”.

BREAKING NEWS: Bayern Munchen smijenio Niku Kovača, a evo tko dolazi na klupu!

Komentari

komentara

« Povratak