SKANDAL U PSG-U: Nezadovoljni Messi napravio show na treningu!

FOTO:

Svi dobro znamo kako je Lionel Messi došao u PSG kako bi pomogao klubu da se dočepa prve Lige prvaka u povijesti. No, Argentinac je oba puta pao u osmini finala otkako je postao član francuskog velikana.

Prošle sezone ispali su od Real Madrida, a ove sezone prejak je bio Bayern Munchen. Da nešto nije u redu PSG-a dovoljno govori svježa informacija kako će navijači tog kluba zviždati u nedjelju Messiju na utakmici protiv Rennesa!

Leo je očito razočaran zbog toga pa se tako dogodio incident na jučerašnjem treningu. U jednom trenutku trener PSG-a Christophe Galtier je zatražio od igrača da odrade vježbe koje uključuju igru 2 na 2, a Messi je, vidno iznerviran i ranijim tijekom treninga, odbio tu ideju i odlučio napustiti trening.

Galtier ga je navodno pratio do izlaza s travnjaka i molio da to ne radi i da ostane na treningu, ali Argentinac je sve molbe odbio i otišao kući.

Nije ovo prvi put da se u PSG-u ne poštuju hijerarhija i zapovjedni lanac, ali je prvi put da je glavni lik u nekoj od priča o nepoštovanju reda u svlačionici PSG-a baš Messi. Dosad se najviše pričalo o neposluhu koji je demonstrirao Neymar.

Komentari

komentara

« Povratak