SKANDAL U REDOVIMA VELIKANA: Zbog seksualnog uznemiravanja padaju otkazi u Chelseau!

FOTO:

Bivši prvak Europe u fokusu je javnosti zbog velikog skandala! Iz kluba je stiglo i službeno priopćenje…

Oglasili se iz Chelseaja

Engleski Telegraph danas javlja kako je Chelsea otpustio Damiana Willoughbyja nakon manje od mjesec dan otkako ga je imenovao komercijalnim direktorom. Razlog su optužbe i dokazi o seksualnom uznemiravanju prema potencijalnoj investitorici Catalini Kim.

„Nogometni klub Chelsea potvrđuje da je raskinuo radni odnos komercijalnog direktora Damiana Willoughbyja s trenutnim učinkom.

Dokazi o neprikladnim porukama koje je poslao g. Willoughby, prije njegovog imenovanja u Chelsea FC ranije ovog mjeseca, nedavno su dostavljeni Klubu i istraženi od strane kluba. Iako su poslani prije njegova zaposlenja u Klubu, takvo ponašanje je u apsolutnoj suprotnosti s radnim okruženjem i korporativnom kulturom koju je uspostavilo novo vlasništvo Kluba.

Vlasnici kluba neumorno rade na postavljanju i postizanju najviših standarda na terenu i izvan njega, te su odlučni uspostaviti i njegovati kulturu transparentnosti, odgovornosti, inkluzivnosti, raznolikosti i mogućnosti. Klub je predan stvaranju okruženja koje utjelovljuje te vrijednosti.” – stoji u prioćenju kluba.

Komentari

komentara

« Povratak