SKANDAL U RIJECI: Procurio video u kojem žele da se pretuče Hajdukova zvijezda!

FOTO:

Malo se smirila situacija poslije velikog derbija i incidenta u režiji Livaja&Subašić a novi materijali već se ugledali svjetlo dana. Ovaj puta je u glavnoj negativnoj ulozi HNK Rijeka, odnosno pojedinci iz svlačionice koji žele da se pretuče Filip Krovinović?!

“Krovinović, on je iz Zagreba? Sad kad ga netko ‘nalampa’ u gradu pa ćeš vidit. Još što bi volio da to…” – čuje se na videu koji je bio objavljen pa je izbrisan sa službenih društvenih stranica HNK Rijeke u storyju na kojem su označeni Lindon Selahi i Adam Gnezda Čerin, ali nije sigurno tko je to poručio.

Nakon što je sporni video procurio u javnost, HNK Rijeka se javila portalu 24 sata uz priopćenje.

“HNK Rijeka se ovim putem ispričava zbog neprimjerenog jezika koji je korišten u videu objavljenom na službenom Instagram profilu kluba. HNK Rijeka se ovim putem ujedno ispričava svima čiji bi osjećaji mogli biti povrijeđeni.

Naglašavamo, jezik korišten u neformalnoj komunikaciji bio je neprimjeren, ali iza komentiranja događaja u kratkom videu, nije bilo nikakve loše namjere niti ikakvog poziva da se nekome nešto loše dogodi kao što se želi iskonstruirati.

Ovom prilikom još jednom pozivamo sve klubove i navijače u Hrvatskoj neka utakmice budu praznik nogometa u nikad zanimljivijem i uzbudljivijem HNL-u.”

Inače, Selahi se već jednom našao u središtu pozornosti, kada je zajedno s Drmićem bespotrebno omalovažio Osijek i Bjelicu. Tada međutim, nikakve isprike nije bilo.

TOTALNA FLEGMA: KONAČNO SE OGLASIO TOLIKO SPOMINJANI MARKO LIVAJA!

Komentari

komentara

« Povratak