SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ: Četvorka iz Seville prekršila pravila karantene!

FOTO:

Prije nastavka La Lige koji je predviđen nakon 8. lipnja nakon što je španjolska vlada dala odobrenje, izbila je afera u Španjolskoj. Četvorica iz tamošnjeg prvoligaša Seville prekršila je pravila karantene jer su organizirali druženje, vlasti su propisale da se i dalje nemogu okupljati skupine sa više od 10 osoba.

Sevillini prvotimci Lucas Ocampos, Franco Vazquez, Luuk de Jong i Ever Banega se toga nisu pridržavali. Veselu četvorku otkrila je Banegina supruga kada je fotografije sa partya podijelila na društvenim mrežama. Kada je shvatila kakav je gaf napravila pokušala je to ispraviti i izbrisati sporne fotografije ali je već bilo prekasno.

Španjolska Marca je slike objavila na svom portalu, igračima prijete kazne nakon nesmotrenog poteza, vrlo je moguće da će vodstvo La Lige kazniti i klub. Igrači su bili vrlo kritični prema karanteni jer im se nije svidjelo da budu udaljeni od obitelji i doma. Nakon toga im se izašlo u susret ali izgleda da su to neki pojedinci odlučili zlouporabiti.

Sa više od 240 tisuće  slučajeva zaraze i više od 28 tisuća umrlih, Španjolska je jedna od najpogođenijih zemalja svijeta ovom epidemijom.

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

Komentari

komentara

« Povratak