SKANDAL USRED UTAKMICE: Ponajbolji srpski nogometaš dobio čašu piva u glavu!

FOTO:

Nogometaši Ajaxa slavili su s 3:1 na gostovanju kod Groningena u 28. kolu nizozemske Eredivisie, a briljantnu je utakmicu odigrao srpski reprezentativac i kapetan Dušan Tadić.

Međutim, Tadić je na utakmici izazvao i oveći incident. Naime, on je bivši igrač Groningena i navijači su mu svaki put kada je imao loptu žestoko zviždali, ali su otišli i korak dalje. Tadić je prvo asistirao Klassenu za gol, a onda je i sam zabio s bijele točke.

Tu se Tadić malo zanio i burno je proslavio gol ušutkavajući navijače prstom preko usta, a onda su ga kaznili pogodivši ga čašom punom piva u glavu. Nakon utakmice se pravdao novinarima i požalio na tretman.

“Uvijek ću govoriti da je Ajax moj klub iz snova, ali, Gronnigen i Twente, moji bivši klubovi će također zauvijek biti u mom srcu. Nikad nisam slavio golove Gronnigenu, nisam to radio ni kad sam igrao za Twente, a ni sada za Ajax. Ali nisam zaslužio ovakav tretman kod navijača, bar mislim da nisam. Zaradili su na meni, ljudi su bili ponosni što sam tamo igrao i što smo ostvarili sada najbolje rezultate u povijesti kluba. Razočaran sam, ovo je ružno s njihove strane”, rekao je Tadić za ESPN.

Komentari

komentara

« Povratak