SKANDALOZNI VIDEO: Španjolski novinari žestoko ponizili igrače Sheriffa…

FOTO:

Moldavski prvak Sheriff nastavlja svoju bajku u Europi. Nakon što su u kvalifikacijama za ulazak u Ligu prvaka izbacili Crvenu Zvezdu i našeg Dinama, sada svoju dominaciju nastavljaju i u premijernom nastupu grupne faze Lige prvaka.

U prvom kolu kod kuće su svladali ugledni Šahtar iz Donjecka 2:0, a sada su kreirali možda i najveću senzaciju u povijesti najelitnijeg nogometnog natjecanja. Naime, Sheriff je usred Madrida uspio pobijediti Real Madrid 2:1 koji je pravi gazda Lige prvaka. ‘Kraljevi’ imaju čak 13 trofeja, a na drugom mjestu tek je AC Milan koji ima sedam.

No, nakon senzacionalne pobjede došli su i oni koji su htjeli osramotiti moldavskog prvaka. Nakon utakmice španjolski novinari dočekali su nogometaše moldavskog prvaka na aerodromu. Novinar El Chiringuita upitao je Sheriffovog Gustava Dulanta:

“Igrate li vi svi samo nogomet ili radite još neke poslove? Jeste li svi profesionalci?” zanimalo je Španjolca. “Ne, ne. Svi smo profesionalci”, rekao je Sheriffov Brazilac.

S druge pak strane trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, smatra kako je loša sreća glavni faktor poraza. ‘Kraljevi’ su bili itekako dominantni u toj utakmici ali zabili su samo jedan gol.

HAJDUK IDE PO TITULU: SPORTSKI DIREKTOR KLUBA ODUŠEVIO NAVIJAČE NOVOM OBJAVOM!

Komentari

komentara

« Povratak