SKANDALOZNO I LICEMJERNO: Sportski direktor Barcelone sramotno komentirao PSG!

FOTO:

Barcelona je prije nekoliko dana krenula u novu avanturu kada su zaposliti legendarnog Xavija kao novog trenera. Sve to, i buduće planove, prokomentirao je sportski direktor kluba Mateu Alemany tijekom ‘Dana nogometa’ koje je organizirao Katalonski nogometni savez.

Alemanyja su pitali bi li mijenjao nešto u načinu na koji Barcelona funkcionira, a on je iskrenim odgovorom kupio sve okupljene i zaradio pljesak.

“Bilo bi jako arogantno od mene da uopće razmišljam o tome da mijenjam model koji je toliko duboko usađen u identitet kluba. Bilo bi to potpuno apsurdno. Kad idete protiv klupske povijesti, ne možete pobijediti”, rekao je Alemany. Potom je govorio kako je sretan zbog povratka Xavija, a za kraj je uputio strelice prema francuskom PSG-u:

“PSG proda malo nafte i dovede koga god želi, a mi ne možemo ništa. To je problem. Od nas se očekuje da se natječemo s klubovima koje nitko ne kontrolira, čak ni UEFA. Zato je i pokrenuta ideja Superlige, da se tržište ujednači i da svi imaju jednaku šansu”, zaključio je Alemany.

Ova izjava nije baš najbolje sjela nekima jer smatraju kako je sportski direktor Barcelone ispao jako licemjeran. Naime, Barcelona je poznata po mnogim transferima u posljednjih desetak godina gdje su trošili slično kao i PSG…

 

 

Komentari

komentara

« Povratak