Skupljate sličice HNL-a? Evo važne obavijesti HNS-a

FOTO:

Sredinom prosinca prošle godine na hrvatskom tržištu pojavio se dugoočekivani Paninijev album sa sličicama igrača i klubova SuperSport HNL-a. No ni distributeri ni HNL nisu se očito pripremili za neviđeni pomamu za sličicama koje su ubrzo postale najtraženiji artikl na kioscima.

Kolekcionari su očajnički obilazili kioske diljem Hrvatske, a na većini njih prodavačice su čak istaknule i obavijest “Nema HNL sličica”. Iako su se sličice mogle naručiti i online, sakupljači i dalje vole “tradicionalno” kupovanje na kioscima, što čitavoj priči daje dodatnu draž. No čekanju je kraj. HNL i HNS obavijestili su kolekcionare da su sličice napokon stigle.

“Dragi kolekcionari, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da na prodajna mjesta diljem Hrvatske stižu nove pošiljke sličica i albuma SuperSportHNL! U srijedu, 10. siječnja, potražite besplatan primjerak albuma uz svaki primjerak Sportskih novosti.

Sličice su dostupne već od danas na kioscima Tiska, a do kraja tjedna i na drugim prodajnim mjestima, dok albumi stižu na prodajna mjesta do kraja tjedna. Možete krenuti u nastavak #SuperSportHNL manije!”, objavili su HNS i HNL na svojim službenim kanalima.

Komentari

komentara

« Povratak