SLATKA POBJEDA: Nenad Bjelica oduševljen nakon rušenja Dinama

FOTO:

Nenad Bjelica je sa svojim Osijekom pobijedio Dinamo Zorana Mamića 2:0 u derbiju 12. kola 1. HNL i približio se aktualnom prvaku i lideru prvenstva na tri boda zaostatka.

Dinamu, Bjeličinom bivšem klubu, to je bio prvi prvenstveni poraz ove sezone, a nakon utakmice Bjelica je poveo veliko slavlje na terenu.

“Moramo biti ponosni kako su se dečki borili i zalagali. To je bio onaj minimum koji tražim od njih. Mislim da smo danas u određenim fazama igrali dobar nogomet. Protivniku smo u prvom poluvremenu dali dvije šanse, s druge strane mislim da smo i mi imali koju dobru situaciju. Mislim da je zaslužena pobjeda Osijeka, približili smo se na tri boda. Tu smo, u dobroj smo formi, nastavljamo i malo smo ograničeni s igračima. Malo nas je, ali smo pravi i dečki su bili savršeni”, rekao je nakon pobjede za Osijekove stranice.

Potom je govorio o timskom duhu koji je u Osijeku od njegovog dolaska nikad jači.

“Bez zajedništva i momčadskog duha nema uspjeha. Treba gledati od utakmice do utakmice, pokušati pobijediti prvog sljedećeg protivnika. To je jedini put kojim možemo doći na nivo na kojem se nalazi Dinamo. Dinamo je objektivno u mnogim segmentima jači od nas. Mi ako budemo imali taj momčadski duh, zajedništvo i sinergiju s navijačima, onda je sve moguće.”

Komentari

komentara

« Povratak