Slaven Bilić drastično kaznio Payeta, a West Ham objavio cijenu za njega

FOTO: Reuters

Gotovo je! I službeno je pukla ljubav između Bilića i Payeta. Hrvatski strateg osjeća se slomljeno i razočarano zbog ponašanja francuskog nogometaša, koji mu je po svemu sudeći zabio nož u leđa.

Stigla kazna za Payeta

West Ham je kaznio Payeta s čak 250 tisuća funti zbog neprofesionalnosti. Francuz je tako stradao zbog nepoštivanja klupskog pravilnika. Priča se kako namjerno glumi ozljedu, ali to se zapravo ponavlja. Praktički istu stvar je radio u prošlim klubovima. Uvijek bi glumatao nekakve probleme i klub bi ga morao prodati.

Navijači su posebno razočarani. Smatraju da im je nepotrebno okrenuo leđa te ga žele vidjeti što prije iz kluba. S takvim ponašanjem on nema što raditi u klubu i nadaju se kako će klub dobiti visoku odštetu za njega. Neki navijači ga čak razumiju jer smatraju kako West Ham ipak ne pripada eliti i da je ovo sasvim normalno da želi otići u veći klub.

Interes za Francuza postoji

Puno je zainteresiranih za njegove usluge. U prvom redu stoje Olympique Marseille i Manchester United. The Sun danas piše kako je Payet sve dogovorio s Marseillom, ali “Čekičari” ga ne žele prodati za mali novac. Naime, francuski klub nudi “samo” 22 milijuna eura. U nastavku teksta pišu kako je Conte veliki fan Payeta te da bi ga volio vidjeti na Stamford Bridgeu. Chelsea je sada pun kao brod nakon što ih je napustio Oscar za rekordnu odštetu. Plavci bi mogli dovesti Payeta za 40 milijuna funti…

Od ostalih klubova najviše zanimanja pokazao je Manchester United. Jose Mourinho francuskog veznjaka vidi kao savršenu opciju u napadačkim vizijama. “Vragovima” također neće biti problem platiti skupo jer zna se kako “Special One” na raspolaganju ima silne milijune te je spreman šopingirati tijekom zime.

Pred Bilićem su teški dani, tek što je uspio vratiti momčad u sredinu tablice, pojavili su se problemi s najboljim igračem.

Komentari

komentara

« Povratak