SLAVNI NOGOMETAŠ: Varao ženu s njezinom prijateljicom, pa dobio vijest koja ga je opalila kao grom!

FOTO:

Kyle Walker je među najplaćenijim nogometašima engleske lige. Branič Manchester Cityja uživa veliko povjerenje menadžera Pepa Guardiole, a sada se našao usred seksi skandala.

Naime, 29-godišnji engleski reprezentativac godinama je svoju suprugu Annie Kilner varao s njezinom najboljom prijateljicom. Lauryn Goodman uskočila je u Walkerov život, a on nije mogao odoljeti njezinim čarima.

A sada je dobio vijest koja ga je pogodila kao grom. Njegova ljubavnica se javila kako je u drugom stanju, te da je on otac. Annie mu nije oprostila prevaru te ga nazvala budalom, morao je otići.

Cityjev igrač pronašao je novi stan za koji mjesečno plaća 9.500 eura. “Nisam vjerovala što je uradio, baš sam se toga plašila. Svijet mi se srušio kada sam to čula. Varao me i još napravio dijete mojoj prijateljici.”, kazala je Annie Kilner.

Trudnoća je iznenadila i samu Lauryn, jer su liječnici dijagnosticirali da boluje od endometrioze, te su joj govorili kako ne može zatrudnjeti.

“Kyle i ja čuvamo privatnost te želim da tako i ostane. Moram podići svijest o trudnoći.”, rekla je Lauryn Goodman i dodala kako je nervozna što će biti samohrana majka: “Priznajem, to je istina. Nikada nisam pomislila da će se tako nešto dogoditi. Ali poznajem mnogo žena koje su se našle u ovakvoj situaciji.”.

U 2 DANA SKUPIO MILIJUN PRATITELJA, BIT ĆE VAM SVE JASNO KAD VIDITE KAKO SE ZOVE

Procurio video u kojem se Ronaldo žali što mu najviše smeta u igri Juventusa

 

 

Komentari

komentara

« Povratak