SLAŽE SE BOMBASTIČNA EKIPA: Novi trener Man. Uniteda u obrani dovodi zvijer koja je za klasu kvalitetnija od svih u klubu

FOTO:

Još prije nekoliko kola bilo je jasno kako Manchester United neće zaigrati u Ligi prvaka sljedeće sezone. Cristiano Ronaldo i društvo jednostavno nisu bili na nivou ove sezone pa će tako kraj doživjeti na slabašnom šestom mjestu. Ispred njih su ekipe iz Londona, Tottenham i Arsenal.

‘Crveni vragovi’ su prošli mjesec objavili kako će novi trener postati nizozemski stručnjak Erik Ten Hag koji je završio sa svojom pustolovinom u Ajaxu. Nizozemac pod svaku cijenu želi pojačati obranu koja je ove sezone bila katastrofalna.

Prvi pick navodno je pao na sjajnog Koulibaliya iz Napolija. Kako saznaje Sport Witness, Fali Ramadani je svjestan situacije pa je ponudio svog klijenta novom kormilaru Manchester Uniteda.

Naime, Kalidou Koulibaly je uz Pau Torresa prva meta na poziciji centralnog braniča, ali je Sengelac zajedno sa predstavnicima napravio brži korak.

Na društvenim mrežama već kruže analize i mišljenje da je Koulibaly za klasu bolji kalibar od trenutno cijele konkurencije u svlačionici Manchester Uniteda, što nije daleko od istine.

RAČUNICA SE ŠOKIRAO: POGLEDAJTE ŠTO SU NAVIJAČI ŠIBENIKA ZATRAŽILI OD TRENERA!

Komentari

komentara

« Povratak