SLAŽETE LI SE? Edin Džeko kritizirao kvalifikacije za Euro…

FOTO:

Sjajni napadač Edin Džeko i Bosna i Hercegovina ipak neće zaigrati na Europskom prvenstvu iduće godine. Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u finale Play-offa posve iznenađujuće plasirala se Sjeverna Irska, reprezentacija koju BIH dobro poznaje.

BiH je do polufinala dokvalifikacija došla tako što je osvojila prvo mjesto u svojoj skupini Lige nacija B. Interesantno, u toj skupini je dva puta savladala Sjevernu Irsku, ali pravila Lige nacija su pružila šansu Sjevernoj Irskoj da i ona zaigra u dokvalifikacijama.

“Bila je to teška noć za nas. Dobili smo ih dva puta u Ligi nacija, i to vidjeli ste na koji način, a sada oni idu u finale. Ne znam tko pravi ova pravila. Počeli smo dosta dobro, posebno u prvom poluvremenu, mislim da smo mogli postići drugi gol, da smo to učinili, mislim da bi utakmica bila skroz drugačija. U drugom poluvremenu smo se malo povukli, čekali smo previše, a onda su oni postigli gol poslije jedne dugačke lopte. Baš nismo imali sreće da primimo gol na takav način. I onda na kraju penali. A s njima se nikad ne zna”, rekao je Džeko.

Sjeverna Irska će za odlazak na EURO igrati protiv Slovačke, a dobra vijest je da utakmicu igraju na svom stadionu.

Komentari

komentara

« Povratak