SLAŽETE LI SE? Evo što je izbornik Dalić rekao nakon pobjede nad Švicarcima…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je slavila 2:1 protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici. Izbornik Zlatko Dalić dobro je izrotirao sastav Vatrenih…

Švicarce je u vodstvo doveo dinamovac Mario Gavranović, ali Hrvatska je preokrenula zahvaljujući golovima Josipa Brekala i Marija Pašalića. Bila je to uistinu posebna utakmica za neke naše nogometaše. Naime, Pašalić je postigao prvijenac u dresu Hrvatske, a debitirao je napadač Ante Budimir.

Dvoboj je na press konferenciji prokomentirao Zlatko Dalić:

“Čestitam dečkima na pobjedi, hvala i navijačima koji su nas danas bodrili i bili većina na utakmici. Ovo nam je dobro došlo kao priprema za Švedsku i Francusku. U početku smo se malo tražili, nije igračima bilo lako, ali na kraju smo dobili utakmicu i neki igrači su pokazali da mogu biti u reprezentaciji”, rekao je Dalić pa dodao:

“Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje.”

Komentari

komentara

« Povratak