SLAŽETE LI SE? Izbornik Dalić otkrio veliki problem hrvatskog nogometa!

FOTO:

Zlatko Dalić i Milan Badelj održali su konferenciju za medije St. Gallenu uoči sutrašnje prijateljske utakmice sa Švicarskom koja je na rasporedu od 20:45.

“Nažalost, korona je dio naše realnosti s kojom moramo živjeti dok se ne nađe cjepivo. Sve te stvari prolaze kroz naše misli, ali to sigurno nije nešto čemu pridajemo veliku važnost uoči sutrašnje utakmice. I želimo da Xherdan što prije ozdravi”, rekao je Milan Badelj nakon kojeg je na isto pitanje odgovorio Dalić.

“Kao što je rekao Milan, to je realnost koju moramo prihvatiti. Nismo u strahu, moramo se nositi s time. Moramo pokušati normalno živjeti.”

Dalić je najavio utakmicu sa Švicarskom te istaknuo kako u njoj želi rasporediti minutažu na one igrače za koje smatra da je dosad nisu dobili dovoljno.

“Ova će utakmica biti dobar test za našu ekipu, posebno za one koji imaju manju minutažu u reprezentaciji. Tako smo ju zamislili, ali ne mislim da je utakmica nevažna. Moramo se dobro pripremiti za ono što nas čeka u sljedeće dvije utakmice Lige nacija. Morat ćemo biti puno bolji nego protiv Portugala ako želimo izvući dobar rezultat”, rekao je Dalić.

Komentari

komentara

« Povratak