SLAŽETE LI SE? Niko Kranjčar prognozirao tko osvaja HNL!

FOTO:

Jučer je bilo vrlo veselo na završnici jubilarnog 50. turnira Kutije šibica. Naime, odigrana je utakmica legendi pod nazivom Dva kapetana. Utakmica je posvećena legendama zagrebačkog sporta – Cici Kranjčaru i Dušku Popovskom.

Za Tim Cico, u čast jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometaša i trenera, zaigrali su nogometni velikani Marko Mlinarić, Dario Šimić, Silvio Marić, Dalibor Poldrugač, Hrvoje Štrok, Eduardo da Silva, Miralem Ibrahimović, Stipe Brnas, Edin Mujčin i Cicin sin Niko Kranjčar.

Popovski je bio jedan od najboljih hrvatskih malonogometaša svih vremena, a za Tim Pop igrali su Mario Švigir, Pavao Sudy, Stjepan Pavlic, Damir Katovčić, Nenad Bičak, Edo Derviščaušević, Krešimir Čivrag i mnogi drugi. Susret je završio bez pobjednika (6:6), a najbolji igrač utakmice bio je Niko Kranjčar, koji je potezima oduševljavao zagrebačku publiku.

“Naravno da je emotivno. I Cico i Pop su ostavili dubok trag u zagrebačkom nogometu, ali i u cijelom društvu. Drago mi je da su Čivrag i Palić došli na ovu ideju. Cico i Pop ovo definitivno zaslužuju”, rekao je Niko, koji je zatim otkrio što misli tko će osvojiti HNL.

“Po svemu što sam vidio, mislim da će Dinamo osvojiti”, zaključio je za Sport Klub Kranjčar koji je 2005. godine iz Dinama otišao u Hajduk.

Komentari

komentara

« Povratak