SLAŽETE LI SE S KRAMARIĆEM? Evo koju reprezentaciju želi vidjeti kao osvajača Svjetskog prvenstva…

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član njemačkog Hoffenheima, Andrej Kramarić, odradio je veliki intervju u kojem je prokomentirao nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se igrati u Kataru.

“Volio bi da Argentina osvoji zbog Lionela Messija, ali.. Zapravo mislim da će Brazil to učiniti. Brazil je proteklih mjeseci igrao na vrlo visokoj razini. Kao navijač volio bih da Argentina i Messi pobijede jer sam veliki  Messijev fan”, rekao je Krama.

“Pobijediti europske momčadi neće biti lako jer u Europi imate momčadi nevjerojatne kvalitete kao što su Francuska, Njemačka, Portugal, Španjolska, Engleska i Hrvatska”, rekao je Kramarić pa prokomentirao koliko Hrvatska može u Kataru.

“Plasirali smo se na Final Four Lige nacija i, ako uspijemo ponoviti tu razinu igre, možemo ostvariti lijepe stvari kao 2018. godine. Bili bismo sretni da ponovimo odlučnost i obiteljsku atmosferu oko momčadi. Ne osjećamo pritisak, to bi mogla biti prednost”, izjavio je Kramarić i kao ključnog igrača naveo Luku Modrića, “koji je u karijeri osvojio sve, ali i s 37 godina želi još trofeja”.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. studenoga, a završava 18. prosinca. Hrvatska je u skupini s Marokom, Kanadom i Belgijom. Prvu utakmicu igra protiv Maroka 23. studenoga (11:00), drugu protiv Kanade 27. studenoga (17:00) te treću protiv Belgije 1. prosinca (16:00).

Za analizu utakmice Atalanta – Napoli kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak