SLAŽETE LI SE? Zoran Mamić otkrio zašto je Bjelica napustio Dinamo…

FOTO:

Aktualni trener Dinama, Zoran Mamić, dao je zanimljiv intervju za Sportske novosti u kojem je govorio o nedavnim zbivanjima u klubu.

Mlađi brat od Zdravka Mamića objasnio je ispadanje od Ferencvarosa: “Sport je to, ispali su Celtic, Benfica…, koji su po svemu iznad Dinama. Ali, mi smo odgovornom politikom stekli preduvjete da taj enormni financijski gubitak ne utječe na stabilnost, da ne ulazimo u probleme, da ne moramo prodavati pod mus i ispod cijene.”.

Nezaobilazna je tema, kao što su i usporedbe s njim – Nenad Bjelica. Koji je priznao nedavno da je i dalje u kontaktu s dijelom Dinamovih igrača, a što mu Mamić zamjera:

“Neka je, i ja sam s nekim svojim bivšim igračima u kontaktu, ali govoriti javno o tome je svjesno destabiliziranje Dinama i nije fer prema tim igračima.”. govori Zoran koji potom otkriva da je zapravo Bjelica želio otići:

“Neno je to kao šef kabine kategorički odbio smanjenje plaće i igrači su slijedili svoga šefa. E sad, za 10-15 dana igrači su pristali na smanjenje, a Neno je otišao iz kluba. Recite mi tko je tu ispravan. Pa njegovo ukupno smanjenje je bilo oko 15 posto. A onda je za 10 dana potpisao raskid u kojem je dobio 40 posto manje. On je htio ići i tražio je izlaz iz Dinama, to je istina.”

Komentari

komentara

« Povratak