SLIJEDI POVRATAK NA POLJUD? Bivši hajdukovac otpisan u svom klubu…

FOTO:

U ljeto 2014. godine Toma Bašić došao je iz Zagreba u Hajduk. Tada je imao samo 18 godina, a četiri godine poslije će za gotovo četiri milijuna eura otići u francuski Bordeaux.

Dobre partije u uglednom francuskom velikanu nisu prošle nezapaženo pa je tako za tri godine transferiran u talijanski Lazio. Transfer je iznosio 7.1 milijuna eura. Toma je sveukupno za Lazio upisao 55 nastupa, ali talijanski mediji sada pišu kako je ta avantura pri kraju.

Talijanski mediji javljaju da je Bašić otpisan u rimskom klubu. Bašićev ugovor s Lazijem vrijedi do 2026. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na sedam milijuna eura.

Ove sezone ima malu minutažu, skupio je samo 368 minuta u talijanskom prvenstvu. Bašić je karijeru započeo u Dubravi pa preko Zagreba došao do juniora Hajduka, u kojem se zadržao četiri godine. Bordeaux ga je doveo 2018. za 3.8 milijuna eura, da bi tri godine kasnije za sedam milijuna eura otišao u Lazio.

Ranije se pisalo kako Bašića u svojim redovima žele vidjeti talijanski prvoligaši Salernitana i Cremonese, a navijači Hajduka smatraju kako bi dobro došao novom treneru Leki…

Komentari

komentara

« Povratak