SLIJEDI POVRATAK U HNL? Bivši Vatreni na kraju sezone ostaje bez kluba!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Santini, završio je svoju avanturu u švicarskom Zurichu. Klub napušta nakon dvije godine, a upisao je 41 nastup uz pet pogodaka.

U Švicarsku je stigao nakon godinu dana u Saudijskoj Arabiji (Al Fateh), ali budući da je u dvije sezone postigao svega pet pogodaka u 41 nastupu, uprava kluba odlučila je kako s iskusnim hrvatskim napadačem ovog ljeta neće produljiti ugovor.

Santini je skupio pet nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, dok je ove sezone u svim natjecanjima u 23 nastupa postigao tek tri pogotka. Zanimljivo, u posljednje četiri utakmice vodio ga je Ricardo Moniz, nizozemski strateg koji je sezonu započeo kao trener Slaven Belupa, a završit će ju kao privremeno rješenje na klupi Züricha gdje je od siječnja ove godine radio kao trener U21 momčadi. Moniz je u četiri utakmice na klupi švicarskog velikana upisao tri pobjede i jedan poraz, ali je Santinijeve usluge koristio tek u jednoj utakmici kad ga je u igru poslao u drugom poluvremenu ogleda protiv Servettea.

U bogatoj igračkoj karijeri prošao je kroz mnoštvo klubova, najveći trag ostavio je u Belgiji (Kortrijk, Standard, Anderlecht) te Francuskoj (Caen), a pamte se i njegovi dani u Zadru i Osijeku u čijim je dresovima kombinirano postigao 29 pogodaka u 76 prvenstvena nastupa.

Je li povratak u HNL možda opcija?

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak