SLOVACI NE MOGU VJEROVATI: Slovačka uvjerena da im se dogodilo isto što i Hrvatskoj protiv Italije!

FOTO:

Slovačka je imala sve u svojim rukama, ali onda se u 94. minuti ukazao čudesni Jude Bellingham koji je prekrasnim škaricama odveo utakmicu u produžetke. Englezi su tamo golom Kanea srušili Slovačku te se plasirali u četvrtfinale Europskog prvenstva.

No, nažalost i ova utakmica donosi kontroverze. Naime, slovački navijači se pitaju zašto je četvrti sudac pokazao na čak šest minuta sudačke nadoknade u drugom poluvremenu. “Nije bilo golova, nije bilo gotovo nikakve pauze osim provjere VAR-a koji je opravdano poništio gol Engleza…”, piše jedan slovački novinar.

Zanimljivo, jedan navijač je izvukao podatak da su suci dali šest minuta sudačke nadoknade kad je Engleska bila u zaostatku, a zanimljivo kako u produžecima je sveukupno pokazano na samo jednu minutu sudačke nadoknade kad je Slovačka gubila.

Je li ovo još jedan dokaz da suci vole pogurati jače i veće nacije u nogometu? Neki čak tvrde kako se Slovacima dogodilo identično što i Hrvatima protiv Italije kada smo vidjeli čak osam minuta sudačke nadoknade, a svi smo se upitali zašto baš toliko…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak