SLUČAJ VUKOJEVIĆ: Donesena je konačna presuda za bivšeg reprezenativca o obiteljskom nasilju!

FOTO:

Bivši veznjak hrvatske reprezentacije i sadašnji izbornik U-20 selekcije Vatrenih Ognjen Vukojević početkom mjeseca se našao u vrlo delikatnoj situaciji. Naime, prijavljen je na policiju od supruge Andreje pod sumnjom u obiteljsko nasilje.

Nekadašnja misica izjavila je da je Ogi pod utjecajem alkohola prijetio ubojstvo njoj te njenoj majci. Nakon toga je Vukojević završio na razgovoru u policiji, morao je napustiti obiteljski dom te mu je određena zabrana prilaska od minimalno 200 metara. Portal Gol. hr javlja da je Sud donio konačno presudu koja glasi – Vukojević nije kriv.

Prema njihovim saznanjima, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je tužbu za obiteljsko nasilje te su mjere opreza ukinute.

“Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida.” – izjavio je bivši veznjak kijevskog i zagrebačkog Dinama.

Komentari

komentara

« Povratak