SLUŽBENO: Aljoša Asanović postao izbornik 87. reprezentacije svijeta!

FOTO:

Legendarni hrvatski reprezentativac, Aljoša Asanović, vratio se trenerskim vodama pa je tako prvi put u karijeri preuzeo reprezentaciju.

Legendarni član naše reprezentacije iz 1998. godine, koja je osvojila treće mjesto, postao je izbornik Zambije. Da bi preuzeo Zambiju, 87. reprezentaciju svijeta, bivši hrvatski reprezentativac napustio je posao u HNS-u, gdje je radio kao instruktor za dijasporu Hrvatskog nogometnog saveza.

“Bila mi je velika čast raditi u Hrvatskom nogometnom savezu, ali došlo je vrijeme za nove izazove u mojoj trenerskoj karijeri. Zahvaljujem Davoru Šukeru na preporuci i čelnicima Zambijskog nogometnog saveza na ukazanom povjerenju, već u rujnu me očekuju prve obaveze na novoj funkciji. Naravno, zahvaljujem čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza koji su mi cijelo vrijeme bili podrška i svim kolegama i suradnicima na odličnoj suradnji”, rekao je Asanović.

Asanović je nakon završetka igračke karijere bio pomoćnik Slavenu Biliću u reprezentaciji i u moskovskom Lokomotivu, a kao glavni trener vodio je australski Melbourne Knights.

Komentari

komentara

« Povratak