SLUŽBENO: Andrija Balić ima novi klub!

FOTO:

Sjećate li se bivše velike nade Hajduka? Nažalost, izgleda kako se ovaj mladić nije najbolje snašao u Italiji gdje je i dalje igrač Udinesea. Da, u pitanju je Andrija Balić koji je danas službeno predstavljen u novom klubu.

Andrija je postao novi član Dunajske Strede, slovačkog kluba. Treba istaknuti kako se radi o novoj posudbi jer bivši igrač Hajduka je i dalje član Udinesea.

Balić je prvi dio sezone također proveo na posudbi u talijanskoj Peruggiji, ali nije se naigrao i odlučio se za Slovačku gdje će se ponovno pokušati nametnuti.

Balić je u Udine stigao kao velika perspektiva, a činilo se da je i za njega to odličan transfer jer je došao u klub s ne previše motiva, u kojem se mogao razvijati bez pritiska.

No Balić se nije uspio nametnuti treneru Stefanu Colantuonu, ali treba reći da mu na ruku nije išla ni situacija u klubu koji je do njegove prve posudbe u Fortunu Sittard u siječnju 2019. godine promijenio čak osam trenera.

Nije briljirao ni u Nizozemskoj, a po povratku u Udinese prošlog ljeta klub ga je poslao u Perugiu, koja ga sad želi vratiti. Balić je bio jedan od najvećih Hajdukovih talenata, a u 45 nastupa za splitski klub zabio je deset golova uz pet asistencija.

Hajduk je jako dobro zaradio na njegovom transferu, a očekivalo se da će mladi veznjak uskoro biti i na vratima reprezentacije.

TRANSFER ŽIVOTA: MARCELO BROZOVIĆ POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

Komentari

komentara

« Povratak